VIND ET HUNDEIMODFLÅTER KRUS

17. maj 2015:  Vind et krus med et billede af din egen hund! Post et billede af in flåt-beskyttede hund.

Kunne du tænke dig et krus med et smukt billede af din egen hund på? Så deltag i konkurrencen.

Vi vil rigtig gerne se en masse skønne hunde, der er beskyttede mod flåter.

Og hvilken én er mon den skønneste? Er det din hund? Del et billede på vores Facebook side.

Dommeren vælger en vinder mandag 30. maj, kl. 15. Vinderen bliver slået op på Facebook siden og kontaktet direkte i en personlig besked p Facebook.

Hvis du vinder, skal vi bruge et billede af din hund i god kvalitet og I den rigtige størrelse for at det kan passe til kruset.  Nogle gange kan fotos fra en telefon også bruges, men tjek opløsningen inden du sender det til os.

Billedet skal kunne beskæres i forholdet: 12,8 cmx 8 cm.
Skabelon for størrelse af beskæring:


Alle kan deltage I denne konkurrence fra den dag, hvor den bliver slået op, til den lukker.
Alle deltagere, som har postet et billede af deres hund på Hunde imod Flåters Facebook væg, vil deltage. Hvis du ikke er på Facebook, har du mulighed for at deltage ved at sende et billede til sydendal@phmedier.dk.  Du vil kun få et svar på denne mail, hvis du vinder konkurrencen.
Når du poster eller sender et billede for at deltage i konkurrencen, accepterer du, at billedet måske bliver vist på www.hundeimodflåter.dk
Vinderen bliver valgt af community manageren, og vinderen får besked i en privat besked på FB – eller på mail, hvis du har fremsendt billedet på mail. Hvis vinderen ikke svarer inden for fem dage, trækkes en ny vinder.
Præmien er et krus (værdi ca. 100 kr.), og vinderen skal sende et billede af sin hund i den rigtige kvalitet – som specificeret højere oppe i denne artikel.
Præmien sendes med post til vindere inden for tre uger.
Det er Hunde Imod flåter, som er støttet af MSD Animal Health, der organiserer denne konkurrence.
Denne konkurrence er hverken sponsoreret, godkendt, administreret eller på nogen måde associeret med Facebook. Når du sender et billede til tryk på kruset, så sender du billedet til Hunde Imod Flåter og ikke til Facebook.